seminggu ni aku sibuk dengan urusan kerja, jadi memang tak dak masa nak buat entry... kerja apa tu.??? eheh, dah dah... jangan nak menyibuk ok... kerja aku la... tak payah la korang tau kerja apa... biarlah rahsia... baru best...
ni aku nak kongsi satu kedai makan yang aku singgah petang kelmarin dulu... lokasi kedai ni kat tepi lebuhraya Changloon - Kuala Perlis... tempat ni namanya Titi Kerbau...
nasi ayam special peha... |
ayam panggang yang sedap... |
menu... |
sup special... |
kalau waktu tengahari, pelanggan memang penuh laa... sup pansoh ayam tu kalau tak silap aku, dimasak dalam buluh... ala ala macam bakar lemang gitu...
dengar dengar cerita lah kan, resipi ni di import dari Sarawak...
bagi sesiapa yang teringin nak merasa masakan ni, boleh la datang ke kedai yang aku bagitau nih haa... pasti tak kuciwa... (macam iklan lah pulok)
2 comments:
jauhnya kat perlis..
kalau bercuti kat sana tu, boleh la mencuba...tapi kalau nak pi perlis semata2 nak makan nasi tu memang tak berbaloi laa...hehehehe..ni pun kebetulan ada urusan kat sana...
Post a Comment